Michelin a lansat un ghid turistic despre Romania in 7 tari

Michelin a lansat un ghid turistic despre Romania in 7 tari

0 115

Producatorul de anvelope Michelin a lansat un ghid turistic in care sunt prezentate principalele destinatii din Romania.
Ghidul va fi vandut in sapte tari europene, au anuntat reprezentantii companiei, intr-o conferinta de presa.
„Intitulat Ghidul Verde, colectia de destinatii turistice a fost editat in limba franceza in 12.000 de exemplare si va fi vandut, la pretul de 15,40 euro, in Franta, Germania, Elvetia, Austria, Belgia, Canada, Luxemburg”, a declarat Anne Teffo, redactorul-sef al Colectiei Ghidul Verde Michelin.
Reprezentantii companiei estimeaza ca, in doi ani, vor vinde cele 12.000 de exemplare si ca vor reedita o noua serie. Colectia de destinatii turistice va fi vanduta in librarii, mall-uri si supermarketuri.
Ghidul cuprinde trei recomandari – a se vedea neaparat, merita vazut si interesant. Colectia are 360 de pagini.
„Opt situri romanesti au fost desemnate cu cea mai inalta distinctie a Ghidului Verde – a se vedea neaparat: manastirile din Bucovina, Maramuresul, Dragomirna, Sibiul, Transfagarasanul, Horezu, Prejmerul si Delta Dunarii”, a afirmat Anne Teffo.
Ghidul cuprinde 22 de harti, 600 de adrese, dintre care 400 de locuri de cazare si restaurante si 160 de fotografii.
In 2008, colectia de Ghiduri Verzi Michelin cuprinde 307 titluri in noua limbi care sunt vandute in aproape o suta de tari. Peste doua treimi din ghidurile Michelin sunt publicate in diverse limbi, numai o treime fiind publicate in limba franceza.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.