Michael Schumacher isi revine… Greu, dar mai este o speranta!

Michael Schumacher isi revine… Greu, dar mai este o speranta!

0 334

De doi ani de zile,cel mai mare pilot al formulei I din toate timpurile ,Michael Schumacher este ținut în viață cu ajutorul aparatelor, după ce marele pilot a suferit un accident la schi,pe cat de stupid,cu atat mai tragic prin consecinte.

Familia acestuia a angajat nu mai puțin de 15 oameni care să aibă grijă de Michael zi și noapte. Aceste servicii nu sînt deloc ieftine.

Publicația britanică Daily Star notează că familia neamțului a cheltuit pînă acum peste 12 milioane de lire sterline pentru a-i asigura fostului pilot toate condițiile.Aceeași sursă scrie că facturile săptămînale pe care familia lui Schumacher le plătește ajung la peste 115.000 de lire sterline.Sa ne gandim insa ca banii castigati de Schumi in cei 20 de ani de curse la varf,se apropie de 900 milioane dolari!

Michael Schumacher, în vîrstă de 45 de ani, a fost rănit grav într-un accident de schi,în staţiunea franceză Meribel. Germanul, aflat în faza de revenire progresivă din comă, la spitalul din Grenoble, a fost operat pînă acum de două ori la cap.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.