Meteorologii – sarbatori cu zapada!

Meteorologii – sarbatori cu zapada!

0 233

Asa cum ne asteptam si in acest an capriciile vremii ne cam joaca feste. Unele prognoze, in care multi nu am crezut, aratau ca vom avea zapada de sarbatori si uite ca avem.
Astfel pe langa precipitatii abundente, meteorologii au anuntat si racirea accelerata a vremii. Astfel vor fi inregistrate minime de – 2 grade Celsius, iar in mai multe zone ale tarii vor avea loc si intensificari ale vantului. Valorile termice vor fi intr-o continua scadere in aceasta saptamana. Ninsorile vor continua miercuri si joi, insa izolat si mai slab cantitativ.
In Banat, Oltenia si pe litoral, la primele ore va fi lapovita. Temperaturile maxime se vor incadra intre minus 1 si 5 grade. In centru, vreme inchisa si precipitatii predominant sub forma de ninsoare in jumatatea sudica.
In Muntenia, ploile se transforma in lapovita si ninsoare, dar nu sunt insemnate cantitativ.
In Maramures vremea se indreapta si este posibil sa apara chiar si soarele. Temperatura nu va trece de 3 grade la amiaza pentru ca ne aflam totusi intr-o masa de aer rece.
La Brasov, in continuare va ninge slab. In conditiile unui cer noros, temperatura va oscila in jurul valorii de 0 grade Celsius. In Muntii Fgaras, la Balea Lac, in Poian se poate schia.


Iza M.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.