Metallica din nou la Bucuresti

Metallica din nou la Bucuresti

0 77

Binecunoscuta formatie rock Metallica va concerta din nou la Bucuresti, dupa cum informeaza Mediafax.
Spectacolul va avea loc in data de 23 iulie, pe Stadionul Cotroceni.
„In urma numeroaselor mesaje primite de la fanii Metallica, am contactat vinerea trecuta managementul trupei si am discutat despre posibilitatea de a include Romania in turneul din vara aceasta. Confirmarea a venit in mai putin de o saptamana – este cel mai rapid booking pe care l-am facut vreodata. De fapt, cred ca este un record pentru piata romaneasca de entertainment, nu doar pentru noi”, a declarat declarat Laura Coroianu, director executiv al companiei Emag!c Entertainment, organizatoarea evenimentului.
Biletele vor avea preturile de 350, 250, 200, 120, respectiv 100 de lei, in functie de pozitia ocupata in stadion. Acestea vor fi puse in vanzare incrpand cu data de 5 aprilie, ora 00.00, pe www.myticket.ro, iar de luni, 7 aprilie, biletele vor fi disponibile si in magazinele Diverta.
Metallica poate fi considerata cu usurinta una dintre cele mai bune si mai influente trupe heavy metal a anilor ’80. Infiintata in 1981, trupa a a lansat opt albume de studio, doua albume live, doua EP-uri si a vandut peste 100 de milioane de discuri in toata lumea, fapt ce le-a adus membrilor formatiei sapte premii Grammy.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.