Mesotistii s-au intalnit dupa 50 de ani

Mesotistii s-au intalnit dupa 50 de ani

0 724

Este o bucurie sa te recunoasca elevii chiar si la 50 de ani de cand le-ai predat. Asta au spus profesorii de la Colegiul National Dr Ioan Mesota, la intalnirea cu elevii de acum jumatate de secol. Si unii si altii au fost emotionati si bucurosi sa se revada

Este o bucurie sa te recunoasca elevii chiar si la 50 de ani de cand le-ai predat. Asta au spus profesorii de la Colegiul National Dr Ioan Mesota, la intalnirea cu elevii de acum jumatate de secol. Si unii si altii au fost emotionati si bucurosi sa se revada.

Intalnirea de 50 de ani a adus zimbete si emotie profesorilor si absolventilor care au reusit sa-si dea din nou intilnire pe holurile liceului unde si-au petrecut cei mai frumosi ani ai tineretii.

Profesoara de fizica Maria Sorescu, de care isi amintesc cu respect toate generatiile carora le-a predat, a vorbit despre bucuria de a se reintalni cu elevii sai de acum 50 de ani, mai ales sa vada cum acestia o recunosc si isi aduc aminte de momentele frumoase din scoala.

Chiar si pe vreme aceea, cand scoala era mult mai serioasa, elevii se bucurau cel mai mult de pauza si nu puteau rezista nici tentatiei viciului de a trage cate un fum de tigara ascunsi dupa cladirea liceului.mesotisti 50

Daca baietii erau mai rebeli, domnisorele de atunci inca pastreaza nostalgia primului pas in cladirea liceului.

Reintalnirea a insemnat, desigur, si strigatul catalogului care conserva notele, mediile dar si absentele elevilor de atunci.

Din promotia 1965 au lipsit 10 fosti elevi, plecati in prezent peste hotare si alti 10 care au trecut intre timp la cele vesnice.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.