Mesaj de la americani – 135 de ani de relaţii diplomatice România...

Mesaj de la americani – 135 de ani de relaţii diplomatice România – SUA

0 456

Ambasada Statelor Unite la Bucureşti a transmis duminică un mesaJ, cu ocazia împlinirii a 135 de ani de relaţii diplomatice cu România.

„Vom coopera pentru ca a ne asigura că statul de drept înseamnă justiţie egală pentru toţi şi că ţările noastre sunt protejate de flagelul criminalităţii transfrontaliere şi terorismului.

În final, vom explora toate posibilităţile de a uni popoarele noastre în susţinerea obiectivelor noastre comune şi a prieteniei noastre din ce în ce mai profunde. Făcând aceste lucruri, vom întări împreună faptul că nu vom compromite niciodată valorile pe care sunt întemeiate alianţa şi parteneriatul nostru strategic. Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti s2

Este datoria noastră colectivă să garantăm protejarea, consolidarea şi păstrarea acestor idei şi instituţii, nu doar acum şi în următorii 135 de ani, ci pentru toate generaţiile viitoare”, a transmis Ambasada SUA.

În mesaj se mai precizează faptul că ambasada SUA îşi doreşte ca “toţi românii să se bucure de pace şi securitate, protejaţi de statul de drept, având la dispoziţie mijloacele necesare pentru a prospera şi pregătiţi să profite de oportunităţile oferite de lumea din ce în ce mai globalizată în care trăim.

Transparenţa, stabilitatea şi previzibilitatea sunt cheia atingerii potenţialului economic al României şi creşterii bogăţiei şi prosperităţii tuturor românilor.

Aceste condiţii sunt de asemenea fundamentul valorilor noastre comune ca aliaţi NATO”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.