Mercedes vine in Brasov?

Mercedes vine in Brasov?

0 81

Dupa ce mai multe concerne straine si-au mutat resedinta in Romania, iata ca umbla vorba prin targ ca o alta companie «cu greutate» vrea sa se stabileasca pe meleagurile noastre. Este vorba despre firma germana Mercedes care ar dori sa-si stabileasca sediul de firma in judetul nostru.


Se pare ca, neoficial, Brasovul este cea de-a doua locatie avuta in vedere de reprezentantii Mercedes, cea dintai fiind Clujul. Terenurile pe care acestia le-ar dori sunt localizate in apropierea orasului Codlea sau in satul Lunca Calnicului, comuna Prejmer. „Nu ne-a contactat nimeni in acest sens. Dar, daca ar fi vorba de asa ceva, atunci am fi interesati. Am avea sa punem la dispozitie terenul necesar. Ba mai mult, noi, in Codlea avem patru licee industriale. Deci, ar exista forta de munca necesara”, a declarat primarul municipiului Codlea, Alexandru Popa, pentru ziarul « Buna ziua Brasov ».


De asemenea, nici Serban Todorica, primarul comunei Prejmer, nu pare sa fi fost informat cu privire la acest lucru. Acesta a declarat, citat de acelasi ziar : „Nu stiu deocamdata nimic despre intentia celor de la Mercedes de a veni la Prejmer. Ar fi un castig foarte mare pentru comuna si pentru localitatile din jur. Asteptam sa fim abordati pe aceasta chestiune”.


Oficialii Daimler au anuntat, la finele lunii ianuarie, ca intentioneaza sa deschida o uzina pentru productie de automobile Mercedes-Benz, Romania fiind mentionata alaturi de Polonia.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.