Memoriu impotriva medicului Dan Grigorescu

Memoriu impotriva medicului Dan Grigorescu

0 168

Medicii de la Spitalul Judetean strang semnaturi si trimit memorii ministrului Sanatatii impotriva doctorului Dan Grigorescu. Vestea ca fostul director al Spitalului ar putea reveni la conducerea institutiei a bagat spaima in randul personalului medical al institutiei. Peste 100 de angajati ai Spitalului Clinic de Urgenta Judetean Brasov au semnat impotriva numirii lui Grigorescu in postul de manager al Spitalului. Acestia il acuza, pe langa abuz in serviciu, fals in acte si nerespectarea legislatiei muncii, de un comportament arogant si amenintator. VO
In cele doua memorii adresate ministrului Sanatatii, personalul medical de la Spitalul Judetean Brasov cere vehement ca, in cazul unei schimbari a conducerii institutiei, sa nu fie numit fostul director, medicul Dan Grigorescu. Semnatarii memoriului ii reproseaza lui Grigorescu, printre altele, atitudinea conflictuala aroganta, care a generat o atmosfera tensionata in randul colegilor, presiunile exercitate asupra unor comisii de licitatie si nerespectarea legislatiei muncii.
Desi n-au specificat in memoriu, fostii subordonati ai lui Grigorescu isi amintesc cu siguranta de perioada in care medicul era nu doar starostele institutiei, ci si cel dintai camatar al ei. Se pare ca Grigorescu obisnuia sa imprumute bani cu dobanda cadrelor medicale din subordinea sa. Recuperarea sumelor si a dobanzilor aferente n-a fost, se pare, niciodata o problema, gratie pozitiei pe care o ocupa.
Contactat telefonic, fostul manager al Spitalului Judetean a negat ca ar sti ceva despre demersul colegilor si a refuzat sa comenteze acuzatiile din memoriu.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.