Memorialul Dumitru Popescu Colibasi are loc la Brasov

Memorialul Dumitru Popescu Colibasi are loc la Brasov

0 105
Salla de sport a Scolii generale nr. 11 din Brasov este incepand de sambata gazda unui turneu amical, traditional in această perioada: “Memorialul Dumitru Popescu Colibasi”, competitie organizata in memoria mentorului handbalului brasovean.
La turneu vor participa HC Zala, Danubius Galati, Corona Brasov, toate din Liga Nationala si AHC Sebes, din liga secunda. “Vrem sa fim pregatite asa cum trebuie, pentru reluarea campionatului, astfel ca, desi este o perioada in care oamenii au liber, noi suntem pe baricade, in sala, si ne antrenam sau jucam meciuri de verificare. Ne-am obisnuit cu acest program si nu ne plangem. Pana la urma, acesta este sportul, cere si sacrificii. An de an, am organizat la Brasov acest Memorial si ne bucuram ca si acest an se intampla la fel. Ne vor prinde tare bine aceste jocuri, pentru ca ne dau posibilitatea sa mai lucram la omogenizarea echipei, principala noastra problema in prima parte a campionatului”, a spus antrenoarea principala a Coronei Brasov, Mariana Tarca.
 
Programul partidelor va fi urmatorul:
Sambata 22.12
ora 9,30 Corona – AHC Sebes
ora 11,30: HC Zalau – Danubius Galati
ora 16,00: Corona – Danubius
ora 18,00: HC Zalau – AHC Sebes
 
Duminica, 23 decembrie
ora 9,30: Danubius – AHC Sebes
ora 11,30: Corona – HC Zalau
 
Apoi, spre finalul anului, echipa de senioare va lua startul la turneul amical de la Zalau, organizat de echipa din localitate.
 
Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.