Mega-proiect imobiliar la Reci

Mega-proiect imobiliar la Reci

0 63

Incet, dar sigur, zona Brasovului va deveni, daca nu este deja, cea mai importanta zona turistica din tara. Un nou loc de atractie pentru turistii de pretutindeni ar putea fi zona Reci. Situata la 25 de kilometri de Brasov si la 12 kilometri de Sfantu Gheorghe, zona repectiva va fi, in curand, la discretia mai multor companii romanesti si straine. Acestea au anuntat ca vor investi aproximativ 250 de milioane de euro in construirea unui complex complex imobiliar care va include un hypermarket, mall, un parc de distractii si mai multe hoteluri, pe o suprafata de 123 de hectare. Proiectul, cu adevarat impresionant, se afla deocamdata in stadiul obtinerii aprobarilor administrative.
Partea de retail se va intinde pe o suprafata totala de 60.000 de metri patrati si va include cateva hypermarketuri si un mall. Conform responsabililor de proiect deja se poarta discutii cu reprezentantii mai multor lanturi de hypermarketuri. Componenta logistica va include hale si depozite, precum si un hotel de doua stele, cu circa 150 de camere. In zona de afaceri, vor fi construite mai multe cladiri de birouri, centre de conferinte, dar si sase hoteluri de trei si patru stele, care vor totaliza 600 de camere. Tot aici urmeaza sa fie construit si un parc de distractii cu o suprafata de 18 hectare.
Vise sau nu, conform spuselor celor implicati in acest proiect, lucrarile vor incepe in vara anului viitor, se vor desfasura in mai multe etape si vor dura nu mai putin de… sapte ani.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.