Mefistofel si anofel

Mefistofel si anofel

0 90

Cat pe ce sa exult de bucurie cand am aflat ca Victor Ponta & comp. merg la negocierile cu Traian Basescu de la Cotroceni. Aaaa, nu pentru deblocarea relatiilor incordate dintre seful statului si opozitie. Nici vorba. Ceea ce m-a dus pentru cateva secunde in culmea fericirii a fost vestea ca Ponta, care il demonizase cu doar cateva zile mai devreme pe Basescu s-a dus totusi la consultarile cu Scaraotchi. Nu primesti in fiecare zi nepretuita informatie ca PSD s-a dus la Dracu, cu tot cu destinatar. Singurul regret ar fi fost absenta de la conclav a PNL, ca sa intregeasca pachetul de partide livrate lui Uciga-l Toaca. M-am dezumflat afland apoi ca trepadusii din politichie nu s-au dus de fapt chiar la Impielitatul ce salasluieste la subsolul lumii asteia si ca fusese doar un eufemism diabolic folosit de Ponta in razboiul de mucava impotriva lui Traian Basescu, in plictisitorul de-acum spectacol de marionete in care puterea si opozitia mimeaza ca se infrunta, pe spezele populatiei privitoare.
Ponta s-a dus va sa zica Dracului, dar nu e decat o noua dracovenie din arsenalul de strategii in care PSD si PDL se amusina si isi dau tarcoale, neavand niciuna sange in instalatie cat sa se repeada la beregata celuilalt Mai ales ca pedelistii nu duc lipsa de hemoglobina, infipti cum sunt la carotida Romanikai, de unde se adapa vartos. Mai livizi arata pesedistii, care s-au debarasat chiar ieri de un anticorp de la varf. In timp ce liderul PSD, Victor Ponta, a facut figura de mefistofel, tot chemand pe Dracul pana cand Satana l-a invitat la masa, in partid bazaia de mai multa vreme un anofel. Mircea Geoana pe numele lui, care s-a trezit vorbind de aventura din vila lui Vantu la un an de la incident, reusind sa se incleie si mai abitir in mrejele afacerii care l-a costat presedintia. Partidul s-a decis in sfarsit sa-l sanctioneze si l-a suspendat pentru 6 luni, vreme in care Geoana nu va sta locului, dupa cum a declarat, si ca continua sa zumzaie inutil prin peisaj. Pana cand asupra-i va cadea un plici adevarat, care-l va terciui de pielea verde a fotoliului de presedinte al Senatului, functie care i-a impiedicat pana acum pe colegi sa-l surghiuneasca definitiv.
Daca poate cineva sa-l consoleze, sa-i spuna ca, atunci, strivit de palma colegilor sau de talpa dusmanilor, i s-ar putea intampla sa auda, ca prin vis, ecourile imnului national. Alea care i s-au refuzat la 1 Decembrie, cand garda i-a dat onorul lui Emil Boc in loc sa-i faca lui onoarea, in calitate de al doilea om in stat.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.