„Mediul de afaceri din Brașov determină tot mai mulți oameni, români și...

„Mediul de afaceri din Brașov determină tot mai mulți oameni, români și străini, să se stabilească aici…”

0 263

Prefectul Marian Rasaliu spune că,, alături de buni mei prieteni, ministrul pentru Mediu de Afaceri, Comerț și Anteprenoriat, Stefan Radu Oprea și senatorul Florin Orțan, am participat la „Zilele Diplomației Comerciale”, eveniment găzduit de județul nostru.

Mediul de afaceri este unul dintre cei mai importanți factori care duc la dezvoltarea unei comunități, iar Brașovul abundă în oportunități.
Se fac eforturi susținute, prin programe guvernamentale, dar și locale, pentru a-i convinge pe conaționalii noștrii plecați în străinătate să se întoarcă acasă și pentru a-i face pe tineri să se implice în mediul antreprenorial.
Dacă în urmă cu 30 de ani mediul de afaceri brașovean a demarat timid, ca la început de drum, în timp acesta a crescut exponențial, iar acest lucru se reflectă în stilul de viață al cetățenilor.
În plus, constatăm o dorința tot mai mare a multor români, și nu numai români, de a se stabili în județul nostru. Nu trebuie să uităm nici ospitalitatea localnicilor, care ne-a făcut renumiți în lume!
Pentru a veni în sprijinul oamenilor de afaceri brașoveni ne-am implicat în derularea proiectelor majore pe partea de infrastructură – rutieră, imobiliară, a sănătății, a educației sau culturii.
Amintesc aici doar de Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav, Spitalul Clinic Regional de Urgență Brașov sau Autostrada Brașov – București”.

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.