Meditatii universitare gratuite pentru bacalaureat

Meditatii universitare gratuite pentru bacalaureat

0 418

Universitatea Transilvania isi pune la dispozitie cei mai buni profesori de matematica si romana pentru elevii interesati sa acumuleze cunostinte suplimentare pentru examenul din vara. Tematica tutorialelor se afla pe site-ul Universitatii la sectiunea „Pregatire Bacalaureat”

Universitatea Transilvania isi pune la dispozitie cei mai buni profesori de matematica si romana pentru elevii interesati sa acumuleze cunostinte suplimentare pentru examenul din vara. Tematica tutorialelor se afla pe site-ul Universitatii la sectiunea „Pregatire Bacalaureat” iar elevii se pot prezenta doar la cursurile unde se predau subiecte la care ei considera ca au nevoie de indrumare.
Printre temele abordate se numara opera prozatorilor interbelici, a marilor clasici sau argumentarea unor opinii in diverse situatii de comunicare. La matematica, profesorii vor rezolva cu elevii variante de BAC si vor atinge subiecte precum numere complexe, limite de functii sau matrici. Lectiile gratuite au inceput chiar de astazi la Matematica.
Cursurile la aceasta materie au loc in corpul P, situat pe strada Iuliu Maniu, nr. 50, de la ora 17.00. In 4 martie vor incepe si meditatiile la Romana, care se vor desfasura in intervalul orar 16.00-18.00, in corpul T, aflat vizavi de Parcul Central, pe Bulevardul Eroilor. meditatii bac1
Cei interesati de cursuri nu trebuie sa se inscrie anterior, ci se pot prezenta direct la meditatiile sustinute conform programei de pe site.
Elevii vor parcurge la Matematica 15 cursuri de cate o ora si jumatate fiecare, iar la Romana sapte lectii, de cate doua ore. Meditatiile vor avea loc saptamanal, pana in luna iunie.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.