Meditatii ONLINE pentru admiterea 2009 la facultate

Meditatii ONLINE pentru admiterea 2009 la facultate

0 186

Elevii care doresc sa urmeze cursurile unei facultati din cadrul Politehnicii Bucuresti si Academia de Studii Economice se pot pregati pentru examenul de admitere online, pe site-urile http://admitere.pub.ro si http://online.ase.ro/, informeaza portalul Amos News.
Pe site-urile respective elevii pot face simulari ale examenului de admitere si pot accesa subiectele din anii trecuti.
Universitatea Politehnica Bucuresti (UPB) permite inregistrarea datelor personale ale candidatilor si optiunile acestora pe Internet. In acest caz, inscrierea candidatilor la secretariatele facultatilor va dura mult mai putin, verificandu-se datele introduse anterior.
Se acorda 10% reducere la plata taxei de inscriere pentru candidatii care
se preinscriu pana la data 13.07.2009, ora 00:00.
Concursul de admitere in cadrul unei facultati din UPB se desfasoara fie sub forma unui examen scris, fie sub forma unui concurs de dosare.
Probele de concurs pentru fiecare facultate se gasesc pe pagina de internet a fiecarei facultati din cadrul Universitatii. Pentru facultatile care organizeaza concurs de dosare, se considera ca note pentru cele doua probe de concurs mediile generale din liceu pentru materiile corespunzatoare, conform foii matricole.
Candidatii se pot inscrie la una sau mai multe facultati. Daca se alege mai mult de o facultate cu examen scris, se va depune dosarul, se va plati taxa de inscriere si se va sustine examenul doar la prima facultate la care se va inscrie.
Pentru fiecare facultate la care se inscrie, candidatul poate selecta unul sau mai multe domenii (specializari), in ordinea preferintelor.
Candidatii de la Academia de Studii Economice din Bucuresti au parte de acces gratuit la serviciul online „Preadmitere ASE 2009”. Pentru a avea acces nerestrictionat la cursuri sunt necesare cateva minute pentru crearea un cont propriu in acest program.
Acestia vor avea posibilitatea solutionarii online a unui numar, practic nelimitat, de teste la fiecare dintre disciplinele examenului de admitere la ASE.
Testele, de fiecare data altele, se formeaza dintr-o baza de subiecte la disciplinele geografie, economie, matematica si limbi straine). Subiectele sunt cele date la Admiterea la ASE in anii 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, precum si sinteze online la economie.
Candidatii au oportunitatea simularii examenului de admitere prin solutionarea de teste grila complete, asa cum vor avea la examen, pentru a se obisnui cu atmosfera si modul de desfasurare a acestuia.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.