Medicina online cu Google Health

Medicina online cu Google Health

0 170

Medicina online cu Google Health
Serviciul Google Health face posibile consultatiile medicale online, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a furniza informatii medicale referitoare la propria persoana, stocate pe site, medicilor sau apropiatilor.
Aceasta optiune a Google Health a fost introdusa pentru a raspunde cererii utilizatorilor „care vor sa aiba posibilitatea de a avea grija de sanatatea lor sau a apropiatilor lor, in mod corespunzator”, a declarat directorul Google Health, Sameer Samat.
Utilizatorii „vor sa aiba posibilitatea de a transmite date si informatii medicale membrilor familiei in care au incredere, prietenilor si medicilor”, a spus Samat.
Google Health este un serviciu gratuit lansat in mai 2008, care le permite internautilor sa isi stocheze si sa isi gestioneze datele medicale pe internet.
Persoanele care au acces la informatii prin intermediul functiei de sharing nu pot modifica aceste date, potrivit Google.
O alta noutate propusa de Google Health este posibilitatea realizarii de imprimate de dimensiunea portofelului care sa furnizeze informatii de baza referitoare la posesorul lor, cum ar fi alergiile si grupa sangvina.
Specialistii din domeniu estimeaza ca dosarele medicale online vor inregistra o crestere puternica in randul persoanelor nascute in perioada 1940 -1960, in conditiile in care si presedintele Barack Obama este adeptul lor. In afara de Google, Microsoft a lansat, in octombrie 2007, un site similar, HealthVault.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.