Medicilor „anti-vacciniști” le este retrasă licența!!!

Medicilor „anti-vacciniști” le este retrasă licența!!!

0 164

Abuzul globaliștilor nu are limete – cazul dr. Peter McCullough, unul dintre cei mai respectați oameni de știință din lume

Unuia dintre cei mai respectați medici din lume i-a fost retrasă licența de practică a meseriei sale, pentru că a spus adevărul despre pericolul reprezentat de vaccinurile anti-covid, potrivit gateawaypundit.
Dr. McCullough este internist, cardiolog și epidemiolog, fost șef adjunct al secției de medicină internă la Centrul Medical al Universității Baylor și profesor la Universitatea A&M din Texas. McCullough este redactor-șef al revistelor Reviews in Cardiovascular Medicine și Cardiorenal Medicine.
El a fost și este un susținător al unui tratament timpuriu pentru covid-19 care includea hidroxiclorochina. Este unul dintre primii medici care au tras un semnal de alarmă cu privire la vaccinurile împotriva covid-19 și a explicat cum toate acestea produc periculoasa proteină Wuhan spike.
Este alarmant în acest moment – am avut peste 4.400 de decese și 14.000 de spitalizări. Este probabil doar vârful icebergului”, a declarat dr. McCullough într-un interviu în emisiunea Rose Unplugged la radio 1320 AM WJAS.
El a spus că femeile însărcinate, femeile la vârstă fertilă, copiii sau persoanele sănătoase sub 50 de ani nu ar fi cazul să primească vaccinul împotriva covid.

Dr. McCullough a explicat că vaccinurile împotriva covid-19 au devenit o amenințare socială. McCullough a dezvăluit, în timpul unui interviu cu Joe Rogan, că pandemia de covid a fost premeditată de oficialii din domeniul sănătății publice care lucrează în tandem cu elitele medicale, iar dovezile în acest sens au fost făcute clare cu mult înainte de primele rapoarte despre un focar de covid la sfârșitul anului 2019.
El a mai adaugat că toate vaccinurile covid-19 produc proteina periculoasă Wuhan spike și ce efecte are aceasta asupra organismului unei persoane.

Pentru a promova adoptarea în masă a vaccinului experimental, McCullough spune că oficialii din domeniul sănătății au suprimat în mod intenționat tratamentele și s-au abținut de la compilarea unui protocol de tratament pentru a combate virusul, în speranța că oamenii vor fi atât de speriați încât se vor înghesui pur și simplu pentru a primi injecția.

McCullough, care este, de asemenea, epidemiolog, nu face afirmații nefondate. El și-a explicat raționamentul din spatele concluziei sale șocante, trecând în revistă „principiile de cauzalitate de la Bradford Hill”, pentru a demonstra legătura dintre vaccinuri și actualul val de decese în exces.
Anul trecut, la sfârșitul lunii octombrie, dr. McCullough a fost informat că a fost demis din funcția de redactor-șef al revistelor Cardiorenal Medicine și Reviews in Cardiovascular Medicine. Acreditarea sa medicală i-a fost, de asemenea, retrasă de către consiliile medicale.

Sursa: yogaesoteric.net

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.