Medicamente prin posta – promisiunea electorala a lui Geoana

Medicamente prin posta – promisiunea electorala a lui Geoana

0 49

Se ingroasa gluma cu politicienii romani. In plina criza economica, se pare ca “ciolanul” este mai gustos si dorinta de a avea Romania in palme este tot mai arzatoare. Desi pare metaforic, exact asa sta situatia cu toti candidatii la presedintie, care fac promisiuni tot mai hilare si care, incet-incet, ajung sa ne jigneasca inteligenta romanilor de rand. Promisiune „futurista” a candidatului prezidentiabil al PSD, care a promis electoratului de varsta a treia ca ii va aduce acasa, in plic, medicamentele, daca va castiga cursa pentru Cotroceni, iar celor cu datorii la banci – ca ii va pasui 12 luni daca nu isi vor putea plati creditele.
„Impreuna cu domnul ministru Bazac vom face un proiect prin care sa facem in asa fel ca sa primiti acasa, prin Posta Romana, medicamentele de care aveti atata nevoie. Este o dovada de respect fata de dumneavoastra, care ati muncit o viata pentru a ridica Romania”, a glasuit Geoana, la Brasov.
Pentru a arata ca nu este preocupat doar de electoratul bolnav, Mircea Geoana si-a aratat ingrijorarea si fata de cei care nu isi vor putea plati la timp datoriile catre banci. „Dorim o decalare a ratelor catre banca cu 12 luni pentru cei care au probleme. Nu ii iertam de acele rate, dar statul poate garanta acesti bani. Putem sa ne permitem sa punem un miliard de euro. Asta ar insemna circa 100.000 de persoane”, a spus, la Brasov, in cadrul unei intalniri liderul pesedist.
Dupa aceste promisiuni, avem un set de intrebari pe care am dori sa le adresam distinsului domn Geoana: pentru persoanele care nu au bani de mancare si de intretinere se vor trimite prin posta pastille care tin de foame si de caldura (exclus cele cu efect halucinogen), vor fi amanati cu datoriile la banci doar cei care au votat “pro Geoana”, iar daca DA, cum aflam care sunt acestia, iar o ultima intrebare ar fi daca in opinia dansului brasovenii sunt mai limitati mental de face astfel de promisiuni in orasul noastru?!… Din aceasta dilema nu puteti iesi! Dixit!

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.