Mediasul curatat luna pentru sarbatorile de Paste

Mediasul curatat luna pentru sarbatorile de Paste

0 112

Edilii din Medias si-a propus ca de sarbatotile pascale orasul lor sa fie unul dintre cele mai curate din tara. Si, judecand dupa rezultate, se pare ca au si reusit. Campania „Curatenia de primavara” a ajuns la final. Astfel ca de sarbatori, Mediasul a fost luna si datorita celor 82 tone de deseuri menajere stranse si peste 460 metri cubi de deseuri vegetale ridicate. In cadrul campaniei s-a actionat pe fiecare strada din municipiu.
In perioada 16 martie – 11 aprilie, in Medias, s-a desfasurat campania „Curatenia de primavara”. Aceasta s-a realizat cu angajatii Serviciului Public de Ecologizare si cu sprijinul asociatilor de proprietari. Sub sloganul „Mediesenii tin la curatenie”, timp de aproximativ o luna, fiecare strada din municipiu a fost igienizata, mobilierul stradal a fost inlocuit sau reparat, parcurile au fost curatate, iar deseurile vegetale au fost ridicate.
Mobilizare generala. Campania „Curatenia de primavara” a mobilizat toate categoriile de cetateni. Rezultatul: s-au strans peste 82 de tone deseuri menajere si peste 460 metri cubi deseuri vegetale. Pentru prima oara, dupa cinci ani, la aceasta actiune au participat si o serie de societati comerciale din municipiu. „Aceste actiuni au fost benefice pentru mediul inconjurator in care traim. In acest scop este nevoie in continuare de eforturile tuturor. Asadar, facem in continuare apel la constiinta si buna-vointa cetatenilor de a participa la mentinerea curateniei in municipiului Medias” a explicat viceprimarul Teodor Neamtu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.