Gimnastele de la CSU Braşov au participat la Ploiesti la Campionatul Naţional de copii şi juniori mici”, obţinând numeroase rezultate remarcabile.

Astfel, la categoria “Mica Gimnastă” (6-8 ani), ansamblul format din gimnastele Căbuz Patricia, Zotoiu Larisa, Panaite Riana, Ciurba Julia, Moldovan Felicia şi Bărbulescu Briana, s-au clasificat pe locul 5, dintr-un total de 12 ansambluri participante, un rezultat foarte bun, având în vedere faptul că pentru ultimele 3 gimnaste menţionate participarea la un campionat naţional a fost o premieră. Datorită locului obţinut la această competiţie de nivel naţional, micile gimnaste au obţinut calificarea pentru Cupa României, care se va desfăşura la Chiajna, în luna noiembrie.

La categoria a IV-a (9 – 10 ani) au participat 51 de gimnaste, reprezentante a 14 cluburi sportive. Clubul Sportiv Universitar Braşov a participat la această categorie cu gimnastele David Ioana, Zaharia Carolina, Cârstea Toedora şi Popa Ruxandra. Dintre acestea, o evoluţie remarcabilă a avut Popa Ruxandra, obţinând titlul de vicecampioană la exerciţiul cu coarda, locul 5 la exerciţiul fără obiect, şi locul 6 la individual compus, calificându-se astfel şi ea la Cupa României în noiembrie, la Chiajna

Echipa braşoveană a fost însoţită de către State Alina (antrenor) şi Banciu Simona (arbitru internaţional).

 

Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.