Medalie de bronz pentru voleiul juvenil braşovean

Medalie de bronz pentru voleiul juvenil braşovean

0 530

Performanţă pentru voleiul juvenile braşovean : după mult timp, echipa de volei ,,Bravol, pregătită de Arpad Ferencz, a obținut o medalie la campionatele naţionale. Este vorba despre medalia de bronz, la turneul final al ,,naţionalelor”de cadete, desfășurat la Slatina. Au participat opt echipe, împărțite în două grupe. La sfârșitul meciurilor din grupă, Bravol s-a clasat pe poziția a doua, calificându-se în seminifinale unde au jucat împotriva puternicei echipe CTF Mihai I București Scor 3-1 pentru echipa din Bucureşti, astfel încât Bravol a disputant finala mică. În meciul pentru locurile 3-4, Bravol a obținut victoria împotriva echipei Dinamo București, cu 3-0, câştigând medaliile de bronz.

Lotul echipei Bravol : Sorina Miclăuș (căpitanul echipei, componentă a lotului național de cadete),  Carina Mureșan, Denisa Cârstoc, Iohanna Roman, Teodora Munteanu, Iulia Pol, Andreea Cristea (libero-ul echipei), Diana Berchiu, Dorina Nechita, Ana Maria Băilă (coordonatoarea de joc a echipei).

„Performanța realizată de fetele noastre aproape că a fost neașteptată. Au crescut valoric incredibil de mult după fiecare meci, obținând un rezultat extrordinar în fața unei echipe foarte puternice, cum este Dinamo. Ţin să îi mulțumesc și directorului sportiv al clubului nostru, Teodor Laslo, fără de care probabil nu reușeam aceste performanțe, având în vedere că el este cel care ne-a asigurat sponsorizările necesare”, a declarat  antrenorul Arpad Ferencz.

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.