Meciuri internaționale de volei la Brașov

Meciuri internaționale de volei la Brașov

0 47

Vineri și sâmbătă, de la ora 18:00, la Brașov, echipa națională de volei masculin a România întâlnește în două meciuri de pregătire selecționata similară a Ungariei. 

,,Sunt două partide foarte importante care ne vor da reperele vizavi de stadiul în care ne aflăm. Timpul de pregătire pentru Golden League este unul scurt, dar încercăm să-i integrăm în echipă pe jucătorii noi și, nu în ultimul rând, să câștigăm”, a declarat selecționerul României, brașoveanul Sergiu Stancu.

Intrarea la partidele cu Ungaria este liberă. Lotul tricolor nu este în formulă completă mai mulți jucătorii fiind încă învoiți. Ei se vor alătura lotului la Brașov de săptămâna viitoare. Primul test contra maghiarilor va fi unul cu tematică, astfel că nu se va ține scorul.

România face parte din grupa A în Golden League, alături de Danemarca, Portugalia și Turcia. Primul meci se va juca pe 27 mai, în deplasare, cu lusitanii. Meciurile de pe teren propriu ale Romaniei în Golden League se vor juca la Brașov în perioada 10 -18 iunie.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.