Meciul tur al barajului de promovare în Liga a treia de fotbal...

Meciul tur al barajului de promovare în Liga a treia de fotbal : ACS „SR” Municipal Brașov – Nemere Ghelința 1-0

0 250

Primul meci al dublei barajului de promovare în Liga a treia de fotbal, ACS „SR” Municipal Brașov – Nemere Ghelința, s-a disputat sâmbătă pe stadionul Tineretului. Oaspeții au venit la Brașov cu o singură intenție : apărarea pe două linii și fragmentarea jocului. De aceea, jucătorii de la Nemere Ghelința i au știut cum să intre la adversar, au jucat destul de dur și provocator de multe ori. Echipa brașoveană nu a reușit să desfacă o astfel de apărare și să se debaraseze de o astfel de atitudine, obișnuită dealtfel la echipele care joacă în deplasare. Prima repriză a fost anostă, fără ocazii importante, cu modeste zvâcniri ale gazdelor, dar fără sorți de izbândă. În debutul reprizei secunde, s-a marcat unicul gol al acestei partide : după o pasă a lui Țuțu, Răduțoiu a ajuns în careu și, deși putea să paseze unui coechipier, și-a luat inima în dinți și a șutat puternic, învingându-l pe portarul advers : 1-0! Imediat însă, Strătilă, faultat de un adversar, care a primit cartonașul galben, a ripostat și a văzut direct cartonașul roșu! Cu un om în minus, ACS „SR” Municipal Brașov a luptat pentru a-și majora avantajul dar nu a reușit să mai înscrie, jucătorii, secătuți de forțe, dând impresia că așteaptă fluierul final…Acesta a venit, consfințind o victorie la limită a echipei campioane a Brașovului, dar soarta promovării în eșalonul al treilea al fotbalului românesc se joacă…Meciul retur al barajului se va disputa sâmbătă, 23 iunie, la Ghelința

Florin Stângă, antrenor principal ACS „SR” Municipal Brașov : ,,Ceea ce am gândit înainte de meci, s-a întâmplat. Presiunea, obiectivul și dorința jucătorilor de a arăta cât mai mult în acest meci, au condus la comiterea unor greșeli copilărești. Important este că am câștigat, păcat că după începutul bun a reprizei secunde, nu am mai continuat la fel. Este bine că nu am primit gol și sunt convins că echipa va arăta altfel în retur”.

De remarcat și un moment mai puțin întâlnit : în prima repriză, meciul a fost oprit câteva minute, după ce observatorul federal a cerut ca un banner pus pe gard de galeria brașoveană să fie înlăturat! După minute de parlamentări și de agitație în mijlocul galeriei Brașovului, bannerul a fost înlăturat.

ACS „SR” Municipal Brașov: Mutu – Rusu, Poverlovici, Damian, Răduțoiu – Țuțu, Cocan (Căpățână), Vârlan (Taraș) – H. Popa (Stângă), Damian, Strătilă.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.