,,Meciul stelelor de Crăciun”, ediția a V-a : vedetele Brașovului și-au ales...

,,Meciul stelelor de Crăciun”, ediția a V-a : vedetele Brașovului și-au ales numerele de pe tricouri

0 110

A rămas mai puțin timp până la primul fluier din cadrul tringhiularului caritabil, ,,Meciul stelelor de Crăciun”, ediția a 5-a (luni, sala sporturilor, ora 18,00)

Echipa Vedetele Brașovului, condusă din teren și de pe bancă de Adi Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, a fost campioana ediției 2018 a acestui eveniment caritabil. Cu câteva modificări în lot față de anul trecut, componenții echipei și-au ales numerele de pe tricourile cu care vor încerca și în acest an să câștige primul loc la acest eveniment de amploare în Brașov , pe sfârșit de an.

La DAN GHIȚĂ era oarecum ușor de ghicit numărul 1, mai ales că este singurul jucător participant la toate cele 4 ediții anterioare iar pe alocuri a făcut minuni în poarta VEDETELOR. Adi Veștea și-a asumat cu multă încredere numărul liderului de echipă și a preluat numărul 10, dar mai bine să detailăm întreaga echipă: 1  DAN GHIȚĂ – jurnalist; 10  ADRIAN VEȘTEA – politician;9 IONEL GANEA – fotbalist;20 MIHAI STERE – fotbalist;24 ROMEO SURDU – fotbalist;13 RADU BURCIU – jucător minifotbal;14 ADRIAN PÂNZARU – jucător futsal;8 NICU DASCĂLU – karate ashihara;6 OCTAVIAN CIOVICĂ – pilot raliuri/politician;11 DANIEL STINGHE – luptător MMA;5 RAREȘ DUMITRESCU – scrimă ;68 ADRIAN COCO TINCA – artist, chitarist trupa COMPACT;93 ROBERTO GLIGA – jucător hochei pe gheață;4 DAN GÂRTOFAN – pilot raliuri;7 RAREȘ BURNETE – fotbalist;12 MARIUS BULIGA – mass-media, tehnician radio.

Luni, 16 decembrie, în primul meci de la 18.30 se vor duela echipa de Liga 3, AS SR Brașov cu echipa VEDETELE BRAȘOVULUI. Va fi primul joc arbitrat de ROBERT DUMITRU după retragerea oficială din activitate de ieri, ajutoare fiindu-i prim divizionarul  MARIAN BARBU și ANDREI URS. Meciul 2 va opune două din cele mai importante echipe de fotbal ale Brașovului în acest moment, CS COLȚEA 1920 Brașov și AS SR. După o binemeritată odihnă, VEDETELE BRAȘOVULUI vor reveni pe parchet pentru a încheia competiția într-un duel cu organizatorii evenimentului, CS COLȚEA 1920 Brașov!

Toate cele 3 jocuri vor fi transmise în direct pe paginile de facebook ale CS COLȚEA 1920, ASSR Brașov și cu siguranță va fi preluat de mai multe canale din mediul online!

Intrarea la acest eveniment se va face pe bază de donație în alimente neperisabile și/sau rechizite școlare și/sau îmbrăcăminte de copii, care vor fi depuse la spațiul amenajat special de organizatori pentru acest eveniment, în antecamera Sălii Sporturilor!

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.