Meciul stelelor de Crăciun : Din suflet pentru suflet în prag de...

Meciul stelelor de Crăciun : Din suflet pentru suflet în prag de sărbători!

0 132

,,Din suflet pentru suflet în prag de sărbători”, este și în acest an sloganul evenimentului caritabil pe care îl organizează CS Colțea 1920 Brașov. ,,Meciul stelelor de Crăciun”a ajuns la ediția a 5-a și va oferi din nou multe bucurii copiilor nevoiași din centrele brașovene. Dacă la primele 3 ediții, meciul stelelor a opus echipa de futsal de la CS Colțea cu o echipă formată din vedete ale Brașovului(în frunte cu prefectul Marian Rasaliu și președintele Consiliului Județean Adrian Veștea), în 2018 formatul a fost schimbat într-un triunghiular de fotbal cu participarea organizatorilor de la CS Colțea 1920, Vedetele Brașovului dar și echipa FC Brașov, generația 2001. A fost un real spectacol, gustat din plin de numerosul public prezent iar la final s-au distribuit peste 2 tone de alimente către casele de copii din zona Prejmer.

Pentru ediția de anul acesta, organizatorii vor păstra formatul de 3 echipe participante dar vin cu o noutate. Mai exact, pe lângă CS Colțea 1920 și Vedetele Brașovului, echipa fanion a Brașovului, AS SR Municipal Brașov, va lua parte la acest eveniment.

La fel ca în fiecare an, cei mai importanți arbitrii ai Brașovului vor contribui și ei la reușita acestui eveniment, pentru 2019 confirmând prezența, printre alții, Robert Dumitru și Marian Barbu.

Meciul Stelelor de Craăciun 2019 va avea loc luni 16 decembrie 2019 cu începere de la orele 18.30, în Sala Sporturilor din Brașov.

Intrarea la acest eveniment se va face pe bază de donație în alimente neperisabile și/sau rechizite școlare și/sau îmbrăcăminte de copii, care vor fi depuse la spațiul amenajat special de organizatori pentru acest eveniment. Organizatorii de la CS Colțea 1920 împreună cu cei de la AS SR Brașov, încearcă să facă posibilă și transmisia în direct a evenimentului pe rețelele de socializare ale celor 2 cluburi.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.