Meciul Rulmentul – Debrecen

Meciul Rulmentul – Debrecen

0 74


Iata ce declara subprefectul Szakal Andras, mare iubitor al sportului, in legatura cu meciul-retur ce se va desfasura maine in Sala Sporturilor din Brasov:


“Aceasta competitie este cotata cu un grad ridicat de risc in ce priveste siguranta si ordinea, mai ales ca avem confirmarea ca echipa maghiara va veni insotita de un grup de circa 150 de suporteri. Deoarece conform noii legislatii paza in Sali nu mai este asigurata de jandarmi, la acest meci vom apela la Politia Comunitara. Am primit acordul de a pune in dispozitiv cel putin 30 de oameni.”


Galeria ungara va fi insotita, pe teritoriul judetului Brasov, de echipaje ale Politiei, pentru preintampinarea oricaror incidente.


In context mai putem mentiona ca, la ultima sedinta, Consiliul Local a aprobat ceva peste 19 milioane lei pentru extinderea si modernizarea Salii sporturilor, atat de necesare bunei desfasurari ale intrecerilor sportive la standarde europene. Conform forurilor internationale de handbal si baschet, este obligatorie existenta, intr-o sala de sport? adapostind competitii de o asemenea anvergura, a tribunelor pe ambele parti ale salii, pe lateral.


In sfarsit mai face si Primaria Brasov un lucru cu adevarat necesar in Brasov si, sa speram, aceste reparatii si extinderi se vor face dupa un plan bine intocmit si nu de mantuiala si spoiala de suprafata, caci Sala Sporturilor nu a avut parte, de la infiintare, de o adevarata reparatie capitala.


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.