Meciul Ioan Olaru-Toma Dorel, arbitrat de executor judecatoresc

Meciul Ioan Olaru-Toma Dorel, arbitrat de executor judecatoresc

0 94

La Ghimbav, fotbalul este arbitrat de executorul judecatoresc! Patronul echipei de fotbal FC Ghimbav Royal a patruns astazi cu forta pe terenul din localitate, dupa ce a taiat lacatele si a spart usa de la vestiare. Incidentul este un nou episod al scandalului dintre Ioan Olaru si Toma Dorel, primarul Ghimbavului.
Acum doi ani, Ioan Olaru a primit baza sportiva in concesiune pe 49 de ani. Pentru ca, la un moment dat, nu i-au mai convenit conditiile din contract, primarul a decis sa intrerupa unilateral derularea acestuia. Instanta s-a pronuntat in favoarea lui Olaru, decizie pe care Toma Dorel a contestat-o. Nu demersul in instanta este, insa, specialitatea edilului Dorel. Farmecul interventiilor sale il fac mistocareala de maidan si replicile de bodega pe care le arunca de fiecare data cand se ciondaneste cu cineva. Din acelasi registru fac parte actiuni infantile de genul incuierii echipamentului fotbalistilor in vestiare si montarea de lacate pe poarta stadionului.
Dupa ce edilul ghimbasean a interzis accesul fotbalistilor la stadion si le-a incuiat tricourile si chiloti, Ioan Olaru a obtinut in instanta o sentinta prin care poate prelua baza sportiva. Inarmat cu documentul emis de justitie, Olaru a decis sa patrunda cu forta in incinta stadionului. Patronul echipei de fotbal sustine ca va cere despagubiri pentru perioada in care formatia nu s-a putut pregati pe terenul propriu si ca nu va mai lasa alte formatii sa intre pe teren fara sa plateasca.
FC Ghimbav si-a amanat pentru miercuri partida din prima etapa, dar fotbalistii trebuie sa se antreneze pana atunci pe terenul pe care se va disputa intalnirea. Olaru promite ca nu va mai lasa alte echipe sa joace aici fara sa plateasca.
FC Ghimbav Royal va juca sambata in deplasare, iar miercuri va sustine restanta din prima etapa de pe teren propriu.

V.R.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.