Meciul de deschidere la Euro 2016 a ticsit Piata Sfatului

Meciul de deschidere la Euro 2016 a ticsit Piata Sfatului

1 606

Euro 2016 din Franta a fost deschis de meciul dintre reprezentativa tarii gazda si Romania iar brasovenii stransi in Piata Sfatului sa vada partida au trait meciul la aceeasi intensitate cu care au facut-o cei peste 70.000 de spectatori de pe Parc de Princes

Pentru prima oara in istoria echipei nationale a Romaniei, „tricolorii” au jucat intr-un meci de deschidere al unui turneu final. Euro 2016 din Franta a fost deschis de meciul dintre reprezentativa tarii gazda si Romania iar brasovenii stransi in Piata Sfatului sa vada partida au trait meciul la aceeasi intensitate cu care au facut-o cei peste 70.000 de spectatori de pe Parc de Princes. Cu numai cateva minute inainte de primul fluier, suporterii brasoveni aveau deja mari emotii pentru echipa lui Anghel Iordanescu. Odata cu intonarea imnului pe stadion, toti cei din Piata Sfatului s-au ridicat si au cantat la unison cu cei 15.000 de romani din tribunele stadionului din Paris.
Suporterii erau increzatori inainte de inceperea partidei si pronosticau chiar victoria alor nostri cu scoruri de 2-0, eventual 2-1.
Suporterii veniti in centru sa urmareasca partida pe unul din cele trei ecrane uriase s-au comportat ca pe stadion inca din primul minut al meciului.meci franta-romania
Dupa ce francezii au deschis scorul in minutul 68, nationala noastra a obtinut un penalty prin Nicusor Stanciu, 7 minute mai tarziu. Bogdan Stancu a transformat lovitura de la 11 metri si a declansat bucuria in Piata Sfatului.
Eurogolul lui Payet din minutul 89 a adus victoria Frantei dupa unul din cele mai frumoase meciuri de deschidere din ultimii ani.
Franta a invins Romania cu 2-1 in meciul de deschidere al turneului final al Campionatului European de Fotbal Franta 2016. In aceeasi grupa, Elvetia a invins Albania cu 1-0. Miercuri, Romania va juca impotriva Elvetiei, pentru ca duminica sa se desfasoare ultimele meciuri din Grupa A, cand reprezentativa noastra va juca impotriva Albaniei.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.