Meciul cu Spania, fără spectatori?

Meciul cu Spania, fără spectatori?

1 199

Federația Română de Fotbal a anunțat că meciul României cu Spania, din septembrie, în cadrul preliminariilor EURO 2020, ar putea să se joace fără spectatori! Motivul îl găsim în comunicatul federației :  ,,Federaţia Română de Fotbal se delimitează de acţiunile grupului de spectatori care a luat loc în sectorul suporterilor români la meciul din Malta de luni seară şi a folosit scandări xenofobe pe parcursul jocului”.

FRF a mai precizat că se delimitează de comportamentul spectatorilor de la partida Malta – România (0-4). Suporterii care au făcut deplasarea au scandat minute în şir lozinci xenofobe la adresa Ungariei : ,,FRF nu tolerează un astfel de comportament care contravine regulamentelor în vigoare ale tuturor competiţiilor sportive şi care nu face cinste niciunui susţinător al naţionalei României. Prin astfel de acţiuni, cei responsabili îi pot priva pe toţi suporterii români de şansa de a încuraja echipa naţională de pe stadion”.

Federaţia Română de Fotbal le mulţumeşte tuturor fanilor care au fost prezenţi atât în Norvegia, cât şi Malta, şi au ales să susţină într-un mod civilizat echipa naţională a României!”, se arată în comunicatul FRF.

Ultimul meci în care România a jucat fără spectatori a fost acel joc cu Lituania, din Liga Naţiunilor, de la Ploieşti, câştigat cu 3-0.

D.D.

COMENTARII

  1. Sa precizam ca grupul respectiv nu era din Romania !
    Cineva care a fost la meci imi spunea ca indivizii stiau bine „limbi straine”
    intre care si ungureste!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.