Meci greu pentru Rulmentul Brasov

Meci greu pentru Rulmentul Brasov

0 225

Echipa de handbal feminin Rulmentul Brasov, a plecat vineri dupa amiaza spre capitala Danemarcei, acold unde duminica va disputa prima mansa din turul trei al Cupei EHF, contra formatiei FCK Handbold.

Formatia brasoveana pregatita de antrenoarea Mariana Tarca, are ca obiectiv un parcurs cat mai lung in Cupa EHF, dupa ratarea calificarii in grupele Ligii Campionilor, Primul meci din prima masa se dovedeste insa a fi unul foarte dificil avand in vedere faptul ca formatia daneza este una foarte puternica si ca a inceput anul in forta, castigand cu 24-21 in deplasare la Randers HK.

„La acest joc l-am trimis sa spioneze pe antrenorul secund Relu Rosca, iar primele impresii nu sunt linistitoare. FCK se apara foarte bine si are jucatoare care inscriu frecvent de la distanta. Ne va fi foarte greu. Avem date destule despre adversar, in acest sens ajutandu-ne si Cristina Varzaru. La noi, perioada de omogenizare a trecut si trebuie sa vina si rezultatele. Am incredere in jucatoarele noastre”, a declarat Sorin Tarca presedintele formatiei brasovene.
De la gruparea pregatita de Mariana Tarca, va lipsi turcoaica Yilmaz, accidentata la genunchi, locul ei pe postul de inter dreapta urmand a fi luat de Vintila.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.