Matusa Tamara pe stil penelist

Matusa Tamara pe stil penelist

0 90

Dupa ultima prestatie vocala pe care a comis-o, nu cred ca „Draga Stolo” va mai avea parte de gratulatia calina din fata numelui cu care l-a alintat candva presedintele Traian Basescu. In timp ce seful statului se munceste sa dea o aparenta de constitutionalitate refuzului de a numi pe Norica Nicolai in fruntea Justitiei, Stolo destrama candid urzeala de legalitate incropita de Base. In vreme ce Cotroceniul se screme sa fabrice impotriva Noricai argumente din sfera rarefiata a moralitatii, lui Stolojan ii scapa un porumbel neprelucrat dar care zboara teribil de aproape de adevar. Nu c-ar avea neaparat doamna un trecut incompatibil cu fonctia, dar are un prezent suspect de aproape de Dinu Patriciu.


Acum c-a zis-o Stolo, se explica si aspectul lejer soios al duduii. Nu ca n-ar cheltui suficient pe produse de intretinere, dar si petele de petrol de la sondele patricianului nu ies asa de usor din caracter.


La cat de sofisticat a devenit duelul dintre cele doua Palate, nici nu mai stii daca sceneta cu indiscretia lui Stolo nu face cumva parte din regie. O fi si asta una din manevrele derutante ale lui Traian Basescu. Asa cum este si invitatia suspect de amabila si civila pe care i-o adreseaza premierului Tariceanu, pe care-l pofteste „la Palatul Cotroceni sau la Palatul Victoria”, fie dimineata, fie dupa-amiaza, numai sa se intalneasca si sa-l convinga de injustetea propunerii Noricai pentru portofoliul Justitiei.


Desi inima ii da ghes sa-l infrunte pe presedinte, macar cu precedentul Cioroianu, caruia Basescu a fost aproape constrans de Curtea Constitutionala sa-i semneze numirea, Tariceanu tot si-a convocat stolul de consilieri de imagine sa-i intrebe daca sa dea curs invitatiei mieroase de la Cotroceni.


In fond, ce s-ar putea intampla? Sceneta cu nepoata Noricai introdusa fraudulos in Parlament a fost digerata de public mai bine decat patania cu caltabosii lui Remes. Doar daca n-are cumva Traian niscaiva rapoarte secrete de la CNSAS sau de la servicii cu cine stie ce matrapazlacuri ale matusii Tamara pe stil penelist.


?


Vifor Rotar


?


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.