Matusa Tamara la expozitie

Matusa Tamara la expozitie

0 119


Aflat la Sibiu cu ocazia lansarii cartii “Romania Europeana”, Adrian Nastase a fost intrebat de jurnalisti daca va scrie o carte si despre Matusa Tamara. In pofida celebritatii respectivei matusi, un fel de Ana Karenina a DNA-ului, Nastase a declarat ca Tamara nu va fi subiect de carte, dar ar putea face obiectul unei expozitii.


Fostul premier a dezvaluit ca si-a rugat sotia sa prezinte un album de familie, cu fotografii infatisand-o pe matusa ei (Tamara Cernasov-Matusa Tamara este matusa sotiei lui Adrian Nastase, Dana).


”Am rugat-o pe sotia mea sa prezinte, cu o anumita ocazie, un album cu fotografiile de familie, inclusiv cu matusa ei. Pentru ca, la un moment dat, unii chiar se indoiau de existenta acesteia”, a anuntat Nastase citat de Rompres.


”A fost o femeie minunata si imi pare rau ca datorita intr-un fel si mie, datorita si altora, probabil ca si-a castigat o notorietate negativa nemeritata”, a mai spus Adrian Nastase.


Cat despre cartea dedicata matusii, Nastase a declarat ca nu doreste sa faca niciun fel de concurenta “fetei de la pagina 5, 3 sau 1”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.