Maternitatea Brasov va lucra in regim de avarie!

Maternitatea Brasov va lucra in regim de avarie!

Doar doua din cele cinci sali de operatie vor mai fi functionale de saptamana viitoare iar medicii vor lucra in schimburi pentru a nu afecta si mai mult activitatea medicala. Masurile sunt luate in contextul lucrarilor efectuate la maternitate cu bani de la Banca Mondiala

Doar doua din cele cinci sali de operatie vor mai fi functionale de saptamana viitoare iar medicii vor lucra in schimburi pentru a nu afecta si mai mult activitatea medicala. Masurile sunt luate in contextul lucrarilor efectuate la maternitate cu bani de la Banca Mondiala.
Dupa ce a cumparat corpul vechi al Maternitatii de la Biserica Evanghelica acesta a intrat anul trecut in reperatii capitale.
Lucrarile in valoare de peste 23 de milioane de lei se desfasoara prin intermediul Ministerului Sanatatii care a obtinut finantare de la Manca Mondiala. Reprezentantii Consiliului Judetean au observat insa ca lucrarile sunt in intarziere asa ca fac apel la Ministerul Sanatatii sa ia masuri cu constructorul pentru a nu perturba si mai mult activitatea din unitatea medicala.maternitate3
La Maternitate se fac lunar aproximativ 130 de cezariene si alte 100 de operatii, se va lucra in schimburi iar interventiile se vor face si dupa amiaza, nu numai in prima parte a zilei.
Conducerea Maternitatii si sefii Consiliului Judetean spera ca lucrarile sa se finalizeze la timp iar acestea sa nu afecteze foarte mult activitatea medicala pentru ca asta ar insemna din nou arierate. Daca nu va finaliza la timp investitia constructorul poate fi actionat in judecata.
Lucrarile de modernizare a maternitatii Brasov ar trebui sa fie gata in luna iunie insa deocamdata constructorul a realizat doar aproximativ 35% din lucrari.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.