Matelotul a evitat reciful

Matelotul a evitat reciful

0 162

Da, presedinte l-a evitat ieri, la un dineu, pe liderul PSD, Mircea Geoana. Asta poate insemna ca matelotul Basescu nu mai este atat de sigur pe barca sa, pe a carei colac de salvare scrie „Presedintia”. Caci altfel ar fi trecut navalnic si zambitor peste reciful cam subred din corali in formare, numit de unii geografi politici Mircea Geoana.
Iata, disputele dintre candidatii la prezidentiale, Mircea Geoana si Traian Basescu, s-au mutat ieri in cadrul unui dineu oficial. S-a intamplat la Palatul Cotroceni, la evenimentul organizat cu ocazia comemorarii Zilei Holocaustului in Romania.
Astfel, presedintele l-a evitat, ca orice pirat somalez o nava de razboi, chiar fiind doar o vedeta, pe liderul PSD.
Mircea Geoana in schimb a profitat de prezenta la Palat si a vizitat cateva din salile in care spera sa-si desfasoare activitatea dupa data de 6 decembrie, in calitate de nou locatar oficial.
in schimb, prezenþa fostului presedinte al Senatului, tot un social democrat, si aici l-am numit pe Nicolae Vacaroiu, nu l-a deranjat pe actualul sef al statului. Cand a ajuns insa in dreptul actualului lider al Senatului, Mircea Geoana, atitudinea presedintelui a demonstrat clar ca .parteneriatul cu PSD s-a incheiat, el trantind o volta de toata frumusetea, ca de aceea si-a innoit brevetul de matelot-fruntas.
Meciul dintre cei doi candidati s-a incheiat insa indecis, s-ar putea spune cu scorul de 1 la 1. Deloc intimidat , liderul PSD a luat la pas holurile Cotroceniului…pentru a cauta cel mai potrivit loc pentru a raspunde intrebarilor ziaristilor. Nu s-a aratat deranjat de atitudinea contracandidatului sau in cursa pentru Cotroceni, ci mai degraba a avut comportamentul unuia care viziteaza un imobil in care ar dori sa se mute.
Sa vedem cum va iesi schema, caci in cazul de fata agentul imobiliar este electoratul.
„Nu e un lucru care sa ma preocupe, dar daca esti gazda buna, trebuie sa fii gazda buna. Am sa fiu gazda buna. Incep sa ma uit la Palatul Cotroceni cu un ochi gospodaresc”, a comenta liderul PSD, Mircea Geoana.
Si uite cum Traian Basescu, in loc sa se dovedeasca un vajnic lup de mare, se dovedeste a fi doar un parlit de sobolan.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.