Măsuri urgente pentru a elibera albia răului Târlung

Măsuri urgente pentru a elibera albia răului Târlung

1 217

Podul prăbușit de la Budila se poate transforma într-un dig iar locuitorii din zonă riscă să fie în pericol din nou, avertizează reprezentanții Uniunii Slavați România

Podul prăbușit de la Budila se poate transforma într-un dig iar locuitorii din zonă riscă să fie în pericol din nou, avertizează reprezentanții Uniunii Slavați România, care cer autorităților să ia măsuri cât mai rapid.
Pe 30 iunie podul de cale ferată de peste Târlung de la Budila a fost rupt de apele învolburate.. Membrii USR susțin că în zonă există încâ un risc pentru populație având în vedere că pilonii podului blochează parțial apa râului iar unul din maluri este grav afectat.
Claudiu Dumitriu, preşedintele USR Braşov, propune consolidarea malului râului, relocarea celor aflaţi în pericol şi distrugerea cu exploziv a bucăților mari de beton care au mai rămas din pod în albia râului.
Membrii Uniunii Salvați România susțin că au discutat cu localnicii dar și cu reprezentanții Primăriei Budila și au înaintat toate problemele constatate Instituției Prefectului.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.