Masuri noi

Masuri noi

0 62


In Germania se va trece in curand la o aliniere a masurilor de la haine si incaltaminte cu cele existente in alte tari ale UE.Aceasta se va face din doua motive principale. Unul ar fi, dupa cum am spus, uniformizarea masurilor,iar celalalt este provocat de faptul ca, fata de anii `60, cetatenii germani au sporit in masa si proportii cu pana la 10 cm.Se va trece la o remasurare a mainilor, picioarelor, coapselor si pieptului. Si, se stie, neamtul masoara de zece ori si taie o data, lucru ce nu se intampla la noi.


Dar la noi cum am putea face o medie ? Ar fi greu de facut o medie intre scroafele catarate prin copaci, grase pe cale politico-economica – poti sa-i zici linistit jaf la drumul mare al tarii – si? majoritatea obligata sa se hraneasca doar cu buruieni. Sunt insa sigur ca va veni si ziua reglementarii straturilor de osanza.


?


?

Dan Bota?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.