Masura PD-L antijurnalisti

Masura PD-L antijurnalisti

0 88

Renate Weber a afirmat recent ca Basescu si PD-L sa inteleaga ca in Romania e democratie.
Europarlamentara PNL critica propunerea lansata de un senator PD-L ca jurnalistii sa depuna declaratii de integritate la ANI.
„Inþeleg disperarea partidului de guvernamant si a presedintelui Basescu fata de imposibilitatea de a pune botnita presei prin folosirea instrumentelor de forta si puternic politizate a ceea ce a fost candva statul de drept din Romania – DNA, ANI – dar ar trebui totusi sa inþeleaga ca regimul care se cheama „democratie” are neajunsurile lui si fata de tendintele autoritariste: nu merge sa aplici jurnalistilor ce aplici demnitarilor. A facut-o cu succes Ceausescu atunci cand a asimilat avocatii demnitarilor. Dar parca nu mai e seful statului roman de vreo 20 de ani. Au mai fost incercari in timpul primelor mandate ale lui Iliescu, dar nici macar atunci nu au fost materializate. Asa ca sfatuiesc PD-L si presedintele sau sa se uite pe calendar!”, scrie eurodeputata PNL pe Facebook.

Reactia lui Weber apare dupa ce senatorul PD-L Iulian Urban a propus marti ca jurnalistii sa depuna declaratii de interese la Agentia Nationala de Integritate.

Este intr-adevar de rasul curcilor bete, iar daca se va continua asa, nu va dura mult si gazetaria se va practica in mare parte in ilegalitate.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.