Partida cu numărul 21 din Liga Naţională de baschet feminin, a fost un simplu antrenament pentru Olimpia CSU Braşov. Fetele antrenate de Dan Calancea au câştigat la pas întâlnirea cu Universitatea Goldiş ICIM Arad: 88-43(27-7,26-16,24-8,11-12)

Dan Calancea, antrenor principal Olimpia CSU Braşov:

,,A fost un joc bun de pregătire pentru noi, în vederea următoarelor partide pe care o să le disputăm în play-off. Toate fetele care au intrat pe teren , inclusiv cele foarte tinere, au reuşit să puncteze. Mâine vom juca din nou cu Aradul, pentru calificarea în Final-Four-ul Cupei României şi nu cred că putem fi încurcaţi. Păcat pentru baschetul românesc, păcat pentru Arad, că această echipă se confruntă cu grave probleme financiare!”

Sosită la Braşov doar cu 2 ore înaintea startului de meci, noua achiziţie a formaţiei de sub Tâmpa, Brittany Logan, a fost aruncată în luptă pentru o uşoară dezmorţire şi a reuşit 4 puncte. Pentru Olimpia CSU Braşov au mai punctat: Bartee-17, Haas-17, M.Ferariu-9,Pesovic-7, Chiş-6, Mitic-6, Sharpe-6,A.Ferariu-5,Bogăţeanu-4, Ardelean-4, Chirilă-3.

Mâine, de la ora 16.00, cele două echipe se vor întâlni din nou, în jocul retur din sferturile de finală ale Cupei României. Pentru a obţine calificarea, formaţia braşoveană trebuie să se impună la o diferenţă de peste 17 puncte.

 

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.