Masini noi pentru DGASPC

Masini noi pentru DGASPC

0 582

Trei rable trase pe dreapta vor fi inlocuinte cu masini noi prin Programul de stimulare a innoirii parcului auto. Si anul trecut, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului a achizitionat trei masini noi tot prin Programul Rabla

Trei rable trase pe dreapta vor fi inlocuinte cu masini noi prin Programul de stimulare a innoirii parcului auto. Si anul trecut, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului a achizitionat trei masini noi tot prin Programul Rabla.

Toate cele trei autoturisme detinute de DGASPC erau rable in adevaratul sens al cuvantului. Una este fabricata in 1988 si a fost trasa pe dreapta inca din 2005 si are o valoare de inventar 26 lei.

Celelalte doua autoturisme care vor fi casate sunt tot Dacii, ceva mai „noi” , din 1995. Una dintre acestea are o valoare de inventar de 300 de lei si a fost pusa pe butuci in urma cu opt ani.masini dgaspc

Cealalta a fost casata in 2008 si este ceva mai „valoroasa”, 766 de lei. In total, institutia are 12 autoturisme care nu mai functioneaza.

Anul acesta, Consiliul Judetean a alocat DGASPC 157.000 de lei pentru achizitionarea de masini, echipamente si mijloace de transport.

Directia va primi pentru fiecare autoturism dus la fier vechi o prima de casare de 6.500 de lei.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.