MASINI DISTRUSE DE 11 MILIOANE DOLARI!

MASINI DISTRUSE DE 11 MILIOANE DOLARI!

0 102
Cel mai recent film din seria Die Hard nu a fost primit bine de critici, însă pelicula iese în evidenţă prin numărul impresionant de maÅŸini care au fost distruse în urma scenelor de acÅ£iune. Practic, mai bine de 500 de maÅŸini vor necesita reparaÅ£ii semnificative, iar 132 de maÅŸini trebuie casate.
Factura totală? 11 milioane de dolari pentru o singură secvenţă de mai multe minute.Reclama mai activa,nici ca se putea…
Asta în condiÅ£iile în care printre automobilele distruse se numără ÅŸi câteva Mercedes-uri clasa G, fiecare costând peste 100.000 de dolari. Având în vedere că filmul a avut un buget total de 92 de milioane de dolari, înseamnă că o mare parte a bugetului s-a dus tocmai pe o serie de maÅŸini scumpe , care au fost distruse.
TotuÅŸi, efortul americanilor nu va rămâne fără apreciere. În ciuda criticilor aspre venite din partea specialiÅŸtilor, filmul "Åži mai greu de ucis/ A Good Day to Die Hard" a avut încasări de 25 de milioane de dolari în primele trei zile de la lansarea în cinematografele din America de Nord.SecvenÅ£a nu este nici pe departe cea mai scumpă din istoria cinematografiei.
Cea mai scumpă secvenţă de acÅ£iune din istoria Hollywood-ului rămâne, de departe, o scenă din The Matrix Reloaded, care a costat peste 40 de milioane de dolari.!!
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.