Masini de numai 5.000 de euro in programul Rabla

Masini de numai 5.000 de euro in programul Rabla

0 193

Programul „Rabla” din acest an nu a avut succesul de altadata, insa, cu toate acestea, preturile automobilelor sunt mai atractive ca niciodata.
Reducerile spectaculoase au atins un nivel de neinchipuit in urma cu doar un an: discounturile si prima de casare de la stat au scazut multe dintre preturile masinilor sub 10 000 de euro.
Unele au ajuns chiar – cu REMAT cu tot – sa aiba preturi care sa se invarteasca in jurul a 5.000 de euro.
Iata cateva exemple elocvente: Fiat Panda – 5.484 euro, Chevrolet Spark – 5.846, Dacia Sandero – 5.880 euro si renumitul Logan – 5.000 de euro. Unii dealeri ofera chiar si o reducere suplimentara in cazul celor care apeleaza la prima de casare, mergand pana la dublarea acesteia (de exemplu, Ford si Dacia).
Pe lista masinilor ale caror preturi au scazut sub 10 000 de euro sunt si prestigioasele marci Nissan si Seat.
Dar toate aceste discounturi sunt aplicate doar stocurilor din 2008 care, am constatat in showroom-uri, au inceput sa se epuizeze, scrie Romania Libera. Asadar, ar fi bine sa va grabiti daca aveti posibilitatea sa profitati de acest program.
Bineinteles ca trebuie sa tinem cont si de faptul ca aceste oferte sunt cu adevarat atragatoare penru cei care isi castiga existenta in euro, dar pentru cei care socotesc in lei, ofertele nu mai sunt atat de avantajoase, pentru ca valoarea monedei europene a crescut de la 3,7 lei (in martie 2008) la aproape 4,3 (in martie 2009).

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.