Mascat in Dambovita, interlop la Brasov

Mascat in Dambovita, interlop la Brasov

0 87
Un agent de Serviciul Politiei de Interventie Rapida Dambovita este cercetat pentru o talharie comisa in Brasov. Pentru a recupera o datorie, politistul a intrat cu forta in casa unei tinere de 17 ani care locuia cu chirie in Brasov, a batut-o, a furat bani si lucruri din casa, iar apoi a incercat sa o bage in masina. Tanara a fost salvata de vecinii care au auzit-o tipand. Mascatul a fost retinut de colegii sai de la Brasov.
Fata de 17 ani locuia in Brasov de cateva luni, in chirie intr-un bloc de pe strada Zizinului. Nu il cunostea pe agresor, insa aveau cunostinte comune. Se pare ca mascatul ar fi vrut sa recupereze o datorie pe care un amic al fetei o avea la el, asa ca s-a dus seara tarziu la locuinta fetei.
La auzul tipetelor fetei, vecinii au iesit buluc pe hol, iar agresorul a rupt-o la fuga. Colocatarii abia au reusit sa o linisteasca pe tanara, care plangea si tremura ca varga.
Incidentul a bagat spaima in locuitorii blocului, majoritatea pensionari.
Politia a fost anuntata imediat, iar oamenii legii au pornit pe urmele colegului lor de la  Interventie Rapida din Dambovita. In scurt timp, spune comisarul-sef Liviu Naghi, purtatorul de cuvant al IJP Brasov, suspectul a fost identificat si retinut.  
Mascatul dambovitean risca pana la 18 ani de inchisoare pentru faptele sale. Politistii brasoveni au luat legatura si cu parintii fetei, care este minora, pentru a constata daca fata statea la Brasov cu  consimtamantul lor.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.