MASAJ SONOR TIBETAN sau despre armonia intre trup si suflet

MASAJ SONOR TIBETAN sau despre armonia intre trup si suflet

0 101

Metoda, utilizata in India cu mai bine de 5.000 de ani in urma, a fost patentata de germani in 1984, iar in prezent este folosita de peste 3.000 de practicieni din toata lumea. Este vorba despre masajul cu boluri sonore tibetane.
Acestea sunt realizate din diferite metale si sunt asezate in jurul si pe corpul pacientului, iar apoi lovite usor cu un ciocanel.
Pentru a obtine vibratii si sunete diferite, specialistii folosesc intre 9 si 13 boluri de marimi diferite, fiecare fiind adaptat unei parti a corpului.
Potrivit metafizicii orientale, omul a fost creat prin sunet, in consecinta, este el insusi un sunet. Cel care traieste in armonie cu sine si cu mediul inconjurator este capabil sa duca o existenta mai libera si mai creativa.
Masajul sonor poate fi o metoda independenta sau complementara altor tratamente, atat in centrele Spa ale marilor hoteluri, cat si in institutele de frumusete, in saloanele de coafura si de estetica corporala.
Acest masaj bland determina armonizarea fiecarei celule a corpului, reduce stresul si intareste sistemul imunitar.
Participa la dezvoltarea propriei perceptii interioare a subiectului, il determina sa fie optimist, dezvaluindu-i noi surse de creativitate.
De asemenea, induce armonie si frumusetea interioara si exterioara.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.