Masa Critică, o rețetă de înșurubare în fondurile europene a Asociației ,,Tot...

Masa Critică, o rețetă de înșurubare în fondurile europene a Asociației ,,Tot Mai Verde”!

0 40

Alături de Pro Park, o altă asociație răsărită din negura ong-urilor soroșiste, Tot Mai Verde, are ca obiect de activitate scoaterea useriștilor de pe facebook și îmbarcarea lor astăzi pe biciclete și pe trotinete, astfel încât să transpară clar mesajul progresist verde al Primarului Coliban.
Bicicliștii se vor strânge în fața primăriei iar trotinetiștii chiar în biroul primarului, aceștia fiind și colegi de partid, iar apoi vor rula pe bulevardele Brașovului în toate direcțiile, pentru a duce mesajul circulației verzi tuturor brașovenilor. Operațiunea acoperită declanșată de primar poartă numele criptic de Masă Critică, fiind vorba de fapt de masa critică electorală care a generat curentul de opinie ce a dus la prăbușirea vechiului și primar, George Scripcaru.

Asociația Tot Mai Verde pretinde că promovează mediul curat și sănătos pentru cetățeni dar și cartea ca importanță fundamentală pentru Omul Nou, întrevăzut de Nietzsche, care în viziunea neomarxiștilor de la USR este Omul Progresist LGBT-ist.
Asociația mai susține că mersul pe bicicletă pe carosabil printre mașini și camioane este mai curat, mai sănătos și mai rapid, chiar dacă nu avem prea multe benzi speciale pentru bicicliști. Medicii de la secția Urgențe a Spitalului Județean i-ar contrazice pe ,,specialiștii” asociației.

Libiu Mateescu    

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.