Marturii fotografice in Turnul Sfatului din Sibiu

Marturii fotografice in Turnul Sfatului din Sibiu

0 88

Unele dintre cele mai bune fotografii de presa din anii ’30 pana astazi vor fi reunite si expuse in cadrul expozitiei „Pe drum. Locuri si timpuri in marturii fotografice”, organizata in Turnului Sfatului intre 1 si 19 octombrie.
Sase fotografi austrieci au produs, de-a lungul anilor, lucrari care corespund tuturor exigentelor fotografice. Acestia au facut o selectie a celor mai bune fotografii documentare si de reportaj realizate pe parcursul a mai bine de 70 de ani, pe care le vor prezenta sibienilor intre 1 si 19 octombrie, dupa cum se informeaza intr-un comunicat de presa postat pe site-ul Primariei Sibiu
Potrivit organizatorilor, expozitia va reuni lucrari remarcabile din punct de vedere artistic. Seriile fotografice ale acestei expozitii provin din colectia „Edition” a Galeriei Fotohof din Salzburg. Proiectul va fi realizat cu sprijinul Forumului Cultural Austriac de la Bucuresti, prin colaborarea dintre Centrul Austriac Sibiu si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu.
Toti doritorii vor putea participa, in data de 1 octombrie, la vernisajul expozitiei si vor putea admira lucrarile expuse in fiecare zi, intre orele 10 si 20.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.