Mărturia unei tinere din Canada, crescută de un cuplu gay!

Mărturia unei tinere din Canada, crescută de un cuplu gay!

0 701
Căsătoriile între homosexuali erodează DREPTURILE umane  FUNDAMENTALE. Se spune că prin legalizarea acestor mariaje nu vom fi privați de niciun drept. Este o minciună!

Când se vorbește despre căsătoriile între homosexuali inevitabil în discuție intră și copiii. Pentru că obiectivul lobby-ului LGBT rămâne …dreptul cuplurilor gay de a adopta copii.Puțini sunt cei care, după ce au fost crescuți de doi tați sau de două mame, ajung, din diverse motive, să-și povestească experiența, anii pe care care i-au trăit privați de absența mamei sau, după caz, a tatălui.

O astfel de experiență a dorit să o împărtășească lumii și celor care luptă pentru drepturile homosexualilor Dawn Stefanowicz. O tânără din Canada,  țară care a legalizat mariajele între homosexuali din 2005, crescută de un cuplu gay. Este autoarea cărții „Out From Under: The Impact  of Homosexual Parenting” și una dintre vocile care s-au pronunțat împotriva legalizării căsătoriilor între persoane de același sex în Statele Unite, denunțând faptul că aceste mariaje erodează drepturile fundamentale ale cetățeanului.Este vorba,in plus, de  restrângerea libertății cuvântului în Canada, imediat după legalizarea căsătoriilor gay. Pentru că, spune ea, a devenit imposibil să îndrăznești să te pronunți împotriva lor și riști consecințe disciplinare care merg până la concediere.Iata textul scris de Dawn Stefanowicz:PARADA GAY M
„De la introducerea sa în Canada, în 2005, mariajul homosexual a erodat drepturile fundamentale ale cetățeanului. Eu sunt una dintre cele șase fiice adulte ale unor părinți gay și recent am prezentat Curții Supreme a SUA un document, în care am cerut să repecte dreptul cetățenilor de a respecta definiția originară a căsătoriei: o uniune între un bărbat și o femeie, cu excluderea tuturor celorlalte, astfel încât copiii să iși poată cunoaște părinții biologici și să poată fi crescuți numai de aceștia.
Sunt fiica unui tată gay care a murit de SIDA. Traumatizant ! Am descris experiența mea în cartea „Out From Under: The Impact of Homosexual Parenting”.
Peste 50 de copii care acum sunt adulți și au fost crescuți de părinți gay au venit în contact cu mine, împărtășind îngrijorările mele asupra mariajelor și părinților homosexuali. Mulți dintre noi luptă cu propria sexualitate ca urmare a influenței mediului familial în care au crescut. Încercăm să avem compasiune, nu ură, față de persoanele care luptă cu propria sexualitate și identitate, Dar când vorbim în public despre poveștile noastre triste, ne izbim, deseori, de tăcere, amenințări și ură.
Aș vrea să avertizez America să se aștepe la o gravă erodare a libertăților din Primul Amendament, cand Curtea Supremă va autoriza căsătoria între persoane de același sex. Consecințele, care sunt cunoscute în Canada, pot reprezenta o lecție pentru țara care vrea să legalizeze aceste căsătorii.Pentru că, în Canada, libertatea cuvântului, a presei, libertatea religioasă și de asociere au suferit foarte mult din cauza presiunii guvernamentale. Dezbaterea pe tema căsătoriilor gay  în SUA, nu ar putea avea loc, legal, astăzi, în Canada.Din cauza restricționării libertății cuvântului, dacă se spune sau se scrie ceva considerat „homofob” (incluzând orice termen care pune în discuție mariajul gay)Mărturia unei tinere din Canada, crescută de un cuplu gay: Căsătoriile între homosexuali erodează DREPTURILE FUNDAMENTALE. Se spune că prin legalizarea acestor mariaje nu vom fi privați de niciun drept. Este o minciună!
Mulți americani încep treptat să înțeleagă că unii activiștti de stânga vor să introducă un control statal asupra oricărei instituții și oricărei libertăți. În această schemă, autonomia și libertatea de expresie personale nu devin decât niște HIMERE, iar copii ajung O MARFĂ  ce poate fi luata de lângă părinții naturali. În familiile homosexuale, copiii își vor nega adesea durerea și își se vor preface că nu simt absența unui părinte biologic,,fiind presați să spună numai lucruri pozitive, pe care le inoculează familiile LGBT.Când le moare unul dintre părinții biologici sau când aceștia divorțează, copiii suferă enorm. Același lucru ni se întâmplă și nouă, când părintele gay aduce în viața noastră partenerul de același sex, care niciodată nu va putea înlocui părintele nostru biologic.
Statul, arbitru vitreg al calității de părinte  Ni se spune mereu că prin legalizarea căsătoriilor gay nu vom fi privați de neciun drept. Este o mare minciună.
Când s-au legalizat căsătoriile homosexuale în Canada, în 2005, imediat a fost redefinită calitatea de părinte, fiind inclusă o dispoziție pentru anularea definiției de „părinte natural” și inlocuirea sa cu neutrul „părinte legal”(!?). Acum, toți copiii au doar „părinți legali”…. anulând prin lege calitatea de părinte biologic,, Statul a ignorat principalul drept al copiilor: dorința lor intrinsecă și imutabilă de a-și cunoaște și de a fi crescuți de părinții biologici.Cei care le-au dat viatza!!
Mamele și tații biologici aduc o zestre unică și complementară propriilor copii. Contrar logicii mariajelor homosexuale, genul părinților contează enorm pentru dezvoltarea sănătoasă a fiilor. Intr-o familie, Tații, prin datul de la natură, sunt cei care asigură identitatea, inspirând direcția, disciplinând, oferind încredere și reprezentând un exemplu pentru copiii lor. Dar tații nu pot crește copii în pântece și nu pot naște, nu pot alăpta. Mamele sunt cele care nasc și cresc copii cum numai ele pot și nu pot fi înlocuite de tați.
Nu trebuie să fii mare savant ca să constati ca copil, că bărbații și femeile sunt diferiți din punct de vedere anatomic, biologic, fiziologic, psihologic, hormonal și neurologic. GAY.- ANTIDiferențele dintre ei oferă copiilor toate acele beneficii care nu pot fi recreate de părinți „legali” de același sex care se prefac că sunt de sex diferit sau care încearcă să substituie modelul matern sau patern într-o casă. Mariajele homosexuale nu doar îi privează pe copii de propriile drepturi în privința părintelui natural, ci dă Statului puterea  de a nu ține cont de autoritatea părinților biologici, ceea ce înseamnă că drepturile calității de părinte natural sunt uzurpate de Guvern.
 Tribunalele urii in Canada?
…In Canada, este considerat discriminatoriu să spui că o căsătorie este fireasca între un bărbat și o femeie, sau in Norvegia că fiecare copil are dreptul primordial să fie crescut de părintele biologic. Nu este doar „politically incorrect” să afirmi așa ceva. Ci există riscul să te alegi cu amenzi de sute de dolari, acționat în justiție și forțat să faci cursuri de „sensibilizare”. Oricine se simte lezat de ceva ce ai spus , poate face plângere la Human Rights Commissions și la instanțe.
Când în Canada s-a legalzat mariajul intre homosexuali, limbajul neutru la nivel de sex a devenit autorizat din punct de vedere legal. Este discriminatoriu să afirmi că o ființă umană este bărbat sau femeie sau heterosexual, și atunci,se folosește un limbaj care nu specifică sexul, (!?) atât în media, cât și în cadrul Guvernului, la locul de muncă și mai ales la școală. . În multe școli se folosește o programă specială pentru a-i invăta pe elevi cum să folosească limbajul neutru …pentru sex.Spre indignarea multor părinți, în școlile din Canada au fost eliminați termeni care implică sexul pentru descrierea soțului și soției, mamei și tatălui, sărbătorii mamei sau a tatălui și chiar „ea „ și „el”.

În Canada, pana si   organizatorii de nunți, proprietarii de pensiuni, florarii, fotografii și cofetarii și-au văzut deja libertățile erodate, dreptul la conștiință ignorat și libertatea religioasă spulberată. Oricine deține o afacere in „industria casatoriei” nu are voie să decidă… nici ca limbaj asupra activității sale, sau conform propriei conștiințe, dacă aceste decizii nu sunt conforme cu cele ale instanțelor, privind orientarea sexuală  a Guvernului și cu legile non discriminare sexuala. În cele din urmă , acest lucru înseamnă că statul amputeaza libertati elementare si decide practic dacă și cum cetățenii să se poată exprima ….(St. Brandusa)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.