Martie – luna curateniei de primavara

Martie – luna curateniei de primavara

0 113

Luna martie este luna curateniei in orasul de la poalele Tampei. Brasovenii vor putea scapa de deseurile rezultate in urma curateniei de primavara incepand cu jumatatea lui martie.


Astfel, daca vreti sa scapati de lucrurile vechi de care nu mai avesti nevoie, mobila veche sau alte gunoaie, fara a plati taxe in plus operatorului de salubrizare, in curand veti avea cateva zile la dispozitie pentru a face acest lucru.


Consilierii locali ai Partidului Democrat si-au propus sa-i implice pe locuitorii orasului Brasov intr-o campanie de curatenie a orasului, incepand cu propriile gospodarii. Astfel ca democratii care au in subordine cate un cartier vor incerca sa-i stimuleze pe cetateni sa iasa la curatenie imediat ce vremea va permite acest lucru. Fiecare consilier local al PD care se ocupa de cartierele din oras va gestiona aceasta campanie din punct de vedere tehnic si logistic. De asemenea, se va lua legatura cu firmele de salubrizare si va stabili puncte fixe de depunere a gunoiului.


Daca vremea va continua sa se incalzeasca, consilierii democrati spun ca aceasta campanie va putea incepe la jumatatea lunii martie si se va desfasura timp de doua saptamani.


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.