Marsul Noii Drepte impotriva poponauticii

Marsul Noii Drepte impotriva poponauticii

0 120

Sambata, in jurul orelor 11,00, cateva zeci de persoane, in principal tineri normali din organizatia Noua Dreapta – aceasta organizatie isi doreste preluarea si perpetuarea unor principii sanatoase de la Legionarii anilor 1940, exceptand partile intunecate ale acelei miscari – au participat sambata, in Capitala, la o actiune de protest impotriva homosexualitatii, multi dintre demonstranti purtand pancarte antihomosexualitate ºi scandand lozinci pentru „normalitate in Romania”.
Participanþii s-au adunat, în jurul orei 11.00, în zona Ateneului Român, cu totii adversari ai homosexualitatii, iar cele mai des intalnite lozinci au fost:
„Romani, treziti-va! Perversiunile sexuale sunt boli psihice contagioase”, „Romani, opriti epidemia homosexuala! Ea e mai periculoasa ca gripa” sau „Divinitatea ne-a creat normali, perversii sexuali sa se trateze medical”. S-a scandat la unison ca „România nu e Sodoma”.

„Homosexualii sunt impotriva legii firii, asa cum a lasat-o Dumnezeu. Nu avem nimic cu homosexualii, dar ne deranjeaza ca isi fac publice optiuni si atitudini ce ar trebui sa ramana in sfera privata”, ne-a explicat unul dintre participanti.

Organizatorii actiunii au spus ca nu vor incerca in niciun fel sa saboteze marsul minoritatilor sexuale din România, care a avut loc tot sambata, de la ora 17.00.
„Nici vorba de asa ceva. Noi ne exprimam punctul de vedere prin aceasta actiune, pe care am organizat-o acum pentru al patrulea an la rand. Homosexualii ar trebui sa faca terapie, mulþi dintre ei s-au vindecat”, a spus liderul Nouii Dreapte Bucuresti, Alexandru Nastase.

Actiunea organizata de Noua Dreapta s-a desfasurat pe traseul din poza atasata articolului, printr-un mars care s-a se încheie la Dealul Patriarhiei, pe parcursul caruia participantii au fost insotiti de jandarmi, pentru prevenirea incidentelor.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.