Marsul Mosilor din Bucuresti in Guinness Book

Marsul Mosilor din Bucuresti in Guinness Book

0 89

Primaria Capitalei, sustinuta de compania Coca Cola, a doborat, duminica, in Piata Constitutiei, prin intermediul a circa 4.000 de persoane recordul mondial la „cei mai multi Mosi Craciun care impart cadouri”.
Astfel, Romania a intrat, la acest capitol, in Guinness Book of World Records.
„Este o sectiune noua, agreata de Guinness World Records. Organizatia si-a trimis un reprezentant in Romania, pentru a asista la aceasta manifestare si pentru a o omologa. Conditiile impuse de Guinness World Records sunt ca numarul de Mosi Craciun sa fie mai mare de 3.000, iar darurile oferite sa fie ambalate in cutii rosii”, precizeaza organizatorii.
In atelierul lui Mos Craciun au fost croite 4.000 de costume, care sunt imbracate duminica de bucurestenii care participa la Marsul Mosilor.
Potrivit site-ului www.marsulmosilor.ro, pana in prezent s-au inscris la aceasta actiune peste 3.650 de persoane.
In cadrul Marsului Mosilor, fiecare Mos Craciun va primi o cutie cu cadouri, pe care le va imparti celor prezenti la eveniment. Cutiile oferite de Mosi contin produse Cadbury Romania si Coca-Cola.
„Este cea mai mare adunare de Mosi Craciun care impart cadouri. Acesta este spiritul Craciunului. Cu totii suntem mai buni si mai darnici in aceasta perioada. Le multumesc sponsorilor pentru ca impreuna putem sa daruim bucurestenilor nu un Mos, ci mii de Mosi Craciun. Ii astept pe toti in Piata Constitutiei sa doboram recordul mondial la bunatate, sa facem cunoscut Bucurestiul in lume”, a declarat primarul general, Sorin Oprescu.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.