Marko Bela nu agreaza noul impozit CAS

Marko Bela nu agreaza noul impozit CAS

0 51

Marko Bela nu este de acord cu plata CAS pentru drepturi de autor, lucru lesne de inteles daca ne gandim ca, inainte de a fi politician, seful UDMR este om de litere.
El declara ca nu a stiut de aceasta intentie, ca nu stie care sunt elementele concrete ale acestei intentii si ca statul trebuie sa caute caile subventionarii artei, literaturii si a culturii, nu a impozitarii creatiei.

Si Marko Bela are perfecta dreptate, cand te gandesti ca, pana si la triburile din inima Africii sau a Amazonului, cei ce practica arta, asa cum este ea inteleasa acolo, sunt tinuti la mare cinste, imediat dupa seful de trib si vraci. Pana si in vremurile comuniste, daca tranteai, in domeniul artelor, o lucrare sau doua de lauda a “iubitului conducator”, puteai apoi scrie sau produce orice alte teme doreai.
Vicepremierul Marko Bela, presedinte al UDMR, nu este de acord cu introducerea CAS pentru drepturile de autor si conventii. Mai mult, Marko Bela declara ca nu a stiut de aceasta intentie.

Ei bine, chestia asta din urma nu o mai cred. Sa nu-mi vorbeasca mie domnul Marko de nestiinta cand se stie ce bine functioneaza spionajul politic udemerist!
Declaratia liderului UDMR vine dupa ce Guvernul si-a anuntat intentia de a ridica exceptia de la plata CAS pentru drepturile de autor.
„Daca a existat o astfel de facilitate, asa cum a existat, nu cred ca ar trebui sa eliminam aceasta facilitate”, a declarat Bela.

Sa vedem acuma, la votul din plen, daca va invinge demnitatea omului de litere Marko Bela, sau unsurosul politician fara demnitate si cu suflet de curva ieftina.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.