Marko apel catre PCM sa revina in UDMR

Marko apel catre PCM sa revina in UDMR

0 127

Presedintele UDMR, Marko Bela, a recomandat membrilor Partidul Civic Maghiar (PCM) sa revina in UDMR, in conditiile in care „proiectul PCM de alternativa la uniune a esuat”.
Marko a declarat, intr-o conferinta de presa la Cluj, ca alternativa la UDMR o reprezinta uniunea si tinerii care fac parte din ea.
„PCM se afla la rascruce de drumuri. Eu le-as recomanda sa isi regandeasca toate perspectivele si sa revina in UDMR. Nu ma refer la persoane. In ceea ce priveste incercarea de a crea o alternativa fata de UDMR, aceasta a esuat. Tinerii sunt tn UDMR, alternativa e in UDMR”, a spus Marko.
Liderul UDMR a subliniat ca a oferit reprezentantilor PCM „anumite variante”, care nu au fost, insa, acceptate.
„Vom vedea dupa alegeri ce vom face, pentru ca, in acest moment, prioritatea noastra este mobilizarea electoratului maghiar. Eu nu fac apel prin intermediul presei la domnul Tokes sau la altii, inainte de alegeri. Asteptam din partea PCM sa faca pasii necesari catre UDMR”, a afirmat Marko Bela.
Acesta a criticat PCM ca este o grupare care a decis sprijinirea unor candidati independenti in secuime tmpotriva UDMR cu scopul de a diminua sansele uniunii in alegerile parlamentare.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.